Naujienos

Ieškome savanorių fotografų įamžinti Lietuvos dainų šventės akimirkas (2014 m. liepos 2-6 d. Vilniuje, birželio 28 d. Kaune)

Fotografavimo laikotarpis: 2014 m. liepos 2–6 d. Vilnius ir/ar birželio 28 d. Kaunas.

Savanorių fotografų atranka:

  1. Atrinkite savo 1-2 nuotraukas, atspindinčias žmonių susibūrimą/ koordinuotą veiksmą, ir 1-2 nuotraukas, meniškai išreiškiančias kultūrinį paveldą.
  2. Siųskite savo nuotraukas Lietuvos nacionalinei UENSCO komisijai el. paštu lietuva@unesco.lt iki 2014 m. birželio 3 d.
  3. Rezultatai bus paskelbti birželio viduryje.

Nugalėtojai ir nuotraukų viešinimas:

  1. atrinktiems savanoriams fotografams (1-2 žmogus) bus sudarytos sąlygos nemokamai dalyvauti Lietuvos dainų šventės renginiuose Vilniuje ar Kaune bei fiksuoti akimirkas.
  2. Autorių padarytos šventės nuotraukos (autorius vardas minimas) bus publikuojamos Lietuvos nacionalinės UNESCO komisijos svetainėje (www.unesco.lt), UNESCO tarptautinės organizacijos svetainėje (www.unesco.org) ir kitur oficialiai pristatant Dainų šventės tradiciją.
  3. Tai ne komercinis projektas, tad ir fotografų ieškome norinčių įamžinti ir įsiamžinti nemokamai. Nuotraukas autoriai galės taip pat publikuoti savireklamos tikslais.

Taip pat informuojame apie galimybę teikti paraiškas ir eksponuoti savo darbus mūsų galerijoje (paraiškos priimamos 2015 metais). informacija čia.

Daugiau informacijos apie dainų šventę čia.

Dainų šventės programa.

Kontaktai pasiteirauti:

Lietuvos nacionalinės UNESCO komisijos sekretoriatas

Šv. Jono g. 11, LT-01123 Vilnius

Tel. +370 5 210 7340

El. p. lietuva@unesco.lt

www.unesco.lt

2014 05 19 Kategorija: Lietuvos nacionalinė UNESCO komisija, Nematerialus kultūros paveldas, Visos naujienos